Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/rstore23/siteuri/greenvillemusic.ro/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Classic Beat Orchestra - GreenVille Music
Album Finger Trips - Classic Beat Orchestra
get it here:
release date:

December 22, 2013

share:

Albums released:
#1 - Finger Trips (late 2013) - GreenVille Music
All rights reserved.

Classic Beat Orchestra

Classic Beat Orchestra
Classic Beat Orchestra este singura trupa din Romania care readuce muzica clasica in actualitate. Mischa Simeonov, fondatorul si liderul proiectului a venit cu ideea de a imbina muzica claisca cu ritmuri moderne pur intamplator, cum se intampla de altfel cu toate ideile mari. Pe vreme cand era sutdent in Anglia aflat la o petrecere in campus, pe hol, a auzit dintr-o camera muzica electronica si din alta muzica clasica si atunci i-a venit ideea proiectului.
Concertele nu se deruleaza dupa un tipar anume. Improvizatiile din concerte sunt foarte importante, de fapt asta si face diferenta atunci cand vii la un concert: artistii sa poata sa iti transmita starea de muzica live, o muzica care se creeaza atunci pentru tine.
Cand spui muzica clasica iti imaginezi o sala de concerte in stil baroc cu o gramada de oameni asezati pe fotoliile lor de spectacol contempland auditiv armoniile secolelor trecute intr-o usoara stare de toropire.
Classic Beat Orchestra s-a nascut din dorinta de a combate ideea potrivit careia muzica clasica este apanajul exclusiv al elitelor si totodata de a o reimprospata,in spiritul modernitatii. De aceea ne-am oprit la piese celebre,melodii cunoscute si acorduri familiare oricui.
Dupa structura unei orchestre de jazz, fiecare instrumentist are parti in care este solist, iar improvizatia in concerte vine firesc si captivant pentru public.