Hardware

Interfete Audio


Universal Audio Apollo 8P QUAD + Apollo 8 DUO
Universal Audio Apollo 8P QUAD

Universal Audio Apollo 8P QUAD

Interfata audio cu conexiune Thunderbolt2

Aceasta interfata Thunderbolt 2 cu 16 x 20 I/O ofera un design analog original UA avand convesie A/D si D/A de ultima generatie. Apollo 8p dispune de asemenea si de procesare UAD-2 QUAD sau DUO si 8 preamplificatoare de microfon Unison™ incorporate ce ofera o performanta sonora ce depaseste orice din clasa sa, cu sunete de preamplificator de la Neve, API, si Universal Audio.

Secretul Unison il reprezinta integrarea hardware-software intre preamplificatoarele Apollo si procesarea incorporata UAD-2. Universal Audio Apollo 8p este imbunatatita prin adaugarea de tehnologie Unison la intrarile de mare impedanta Hi-Z de pe panoul din fata. Printre noile functii fata de modelul anterior, putem numara Alt Speakers, Dim si Mono precum si posibilitatea de a monitoriza nivelele de intrare si de iesire.

Datorita software-ului Apollo Expanded, utilizatorii de dispozitive echipate cu Thunderbolt, pot combina acum pana la 4 interfete Apollo si pana la 6 dispozitive UAD-2, adaugand astfel noi intrari/ iesiri si DSP.

Mixer analog


Mackie 1640i
Mackie 1640i Studio inregistrari Bucuresti

Mackie 1640i

Mackie Onyx 1640i este un mixer analog cu 16 canale si interfata audio firewire 24-bit/96kHz integrata.
Seria Onyx-i ale mixerelor de productie audio cu FireWire, combina beneficiile unei performante interfete pentru computer si controlul manual al unui mixer analog, creand un sistem foarte usor de folosit ce este perfect pentru aplicatii de studio sau live.
Pe langa interfata FireWire 24-bit/96kHz performanta, mixerele din seria Onyx-i ofera caracteristici tehnice calitative precum preamplificatoarele de microfon Onyx, egalizatoare in “stil britanic” Perkins si aux send-uri atribuite pre/post. Toate aceste caracteristici pot fi rutate prin interfata FireWire.

Pentru inregistrari profesionale, in zilele noastre, este nevoie de control manual si de rutare a unui mixer analog, de o rezolutie “stelara”, o interfata de inalta calitate si de abilitati de a lucra cu orice DAW. Pentru a crea cele mai bune mixere profesionale este nevoie de un mixer ce ofera un sunet ideal, componente ridicate si o utilizare usoara si practica a mixerului.
Toate caracteristicile mixelor din seria Onyx-i rezolva aceste probleme.

Caracteristici:

– 16 intrari de microfon/linie;
– 16 preamplificatoare de microfon;
– iesiri directe balansate pe fiecare canal;
– EQ pe 4 benzi;
– alimentare phantom pe canalele de microfon;
– iesire room control;
– port Firewire intern.

Mackie Onyx 1640i este mixerul analog perfect pentru aplicatii live si studio.

Monitoare


ADAM A77X
Adam A77x

Adam A77x

Monitor studio activ orizontal 250W, 3 cai

Adam A77X este un monitor orizontal ce combina toate inovatiile tehnice ale seriei AX.

Datorita reproducerii puternice a sunetului fara compresie si a caracteristicilor de radiere excelente este potrivit atat pentru monitorizare nearfield cat si pentru midfield. Caracteristica speciala a monitorului Adam A77X o reprezinta sistemul de 2 1⁄2 cai.

Ambele woofere de 7″ incep sa lucreze impreuna la 38Hz iar la 400 Hz unul din woofere incepe sa se estompeze si numai cel de-al 2-lea woofer continua sa functioneze in gama de medii pana la 3kHz. Acest lucru previne interferente si posibilele anulari de faza in gama de medii critica. Desi tranzitiile de frecventa si potentialele distorsiuni se regasesc in afara acestor zone, urechea umana este sensibila in particular la frecvente din gama de medii.

Microfoane


Neumann TLM102 / Audix D6 / Sennheiser e906 / ROYER R-121 (RIBBON MIC)

neumann_tlm102

Audix D6 - Studio inregistrari Bucuresti

Sennheiser E906 Studio inregistrari Bucuresti

Royer R-121 Ribbon Microphone

Synth/Keyboard


Yamaha Motif XS8

yamahamotifxs8

Tobe


DW Performance Series Pewter Sparkle 2016

DW Performance Series Pewter Sparkle

BD 24″ – Evans EMAD Drum Clear
Toms 10″-12″ / Floor 16″ – Evans EC2S Fusion 2 Clear

iMac 21.5 i5 Haswell late 2013 slim


iMac i5 Haswell GreenVille Music