Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/rstore23/siteuri/greenvillemusic.ro/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Mixing - GreenVille Music

Mixing

Momentul in care se creeaza magia!

Mixing

Probabil cea mai importanta etapa din procesul unei melodii. Mixingul este un amestec de arta si stiinta. Obiectivul inginerului de mixing este de a echilibra elementele inregistrate intr-o perfecta armonie.

Si pentru a va trezi imaginatia, inchipuiti-va astfel : Cineva cultiva mancarea (Inginerul de Recording), cineva gateste mancarea (Inginerul de Mixing) si cineva serveste mancarea (Inginerul de Mastering). Fermierul (Inginerul de Recording), cunoaste solul sau, stie de cata apa e nevoie si ce tip de ingrasamant ii trebuie, pe cand Bucatarul (Inginerul de Mixing) cunoaste balanta de ingrediente, chimia combinatiilor, gustul. Servirea (Inginerul de Mastering) stie exact cantitatea de mancare pusa in farfurie, temperatura optima a mancarii si cand trebuie servita.

greenville_music_mixing Classic Beat Orchestra Live in Concert Violent Monkey Recording

Avem o varietate de echipamente analogice si digitale, care ne permit sa luam mix-ul si sa-l facem sa straluceasca. Experienta este adesea lucrul cel mai trecut cu vederea cand vine vorba de mix. Noi avem experiente cu trupe din Romania precum : Toulouse Lautrec, Harlequin_Jack, Classic Beat OrchestraViolent Monkey si multi altii.

Daca sunteti in cautare de a va lustrui mix-ul, sau doriti sa pregatiti un mix de la inceput cu noi, GreenVille Music ii va reda muzicii tale, sunetul dorit!

Solicita o cerere de oferta aici !