Testimonials

Sun Boulevard

A fost o placere sa inregistram la Greenville. Studioul este dotat cu aparatura de inalta calitate, are o acustica foarte buna si este accesibil pentru artistii independenti care vor un sound "ca afara". Am avut parte de profesionalism, rabdare si de un mediu creativ, necesar pentru orice muzician care cauta inspiratie.
Multumim, Greenville !
Trupa Sun Boulevard.

Sun Boulevard 14/02/2017

Velosonics

Dupa 3 saptamani de studio pot sa spun:
Greenville Music este un catalizator, un incubator, un avanpost. Un cumul de talent, pozitivism si profesionalism și punctul focal pentru tot ce mișcă în muzica underground în Romania. Ma bucur foarte mult că am luat decizia sa înregistrez cele 20 de piese la ei și as repeta experiența asta oricând.

Facebook page: Velosonics

Adrian Spier, Lead Vocalist 26/09/2016

The Bridge Committee

The Bridge Committee

 

Ne-am simtit bine intotdeauna la GreenVille Music. Acest "simtit bine" rezulta pentru noi dintr-un cumul de factori: chimie cu oamenii, profesionalism atunci cand se lucreaza, spatiu, vibe, confort si bineinteles echipament si dotari, pentru ca desi ne place ca atunci cand intram in studio sa ne simtim atat de confortabil incat sa uitam de ce am venit, nu uitam de ce am venit si ce vrem de la ei. Iar ei? Ei livreaza! Negresit si neincetat. De fiecare data!

JAZZ 8 | Kent Archie Jr. | The Bridge Committee

Facebook page: The Bridge Committee

 

Jazz 8 | Kent Archie Jr. 23/12/2015

Harlequin_Jack

Greenville music is the home away from home, the place where ideas come to life in a very relaxed atmosphere. The sound that comes out of this studio is one of the best you'll ever hear, due to the fact that these guys are not only talented but also very dedicated. You never thought that your music could sound so good. That beeing said, there is no chance in hell you won't like it. Thanks guys!

Jack Vocal/Guitar at Harlequin_Jack 22/03/2014

Classic Beat Orchestra

O experienta extraordinara! Oameni serios pregatiti pentru stiluri atat clasice cat si neobisnuite. Dorinta pentru perfect se simte de la prima sesiune de recording. Noi am avut parte de un mix de surprize placute. Ne-au oferit o colaborare prietenoasa la modul: "Mai tare in monitor, te rog, partea asta suna bine asa, aici clar punem un reverb, au venit berile, fumam o tigara si ne bagam in studio ca avem un album de terminat, mai trage o data viola, mancam si noi ceva azi? si lista poate continua…". Recomandam GreenVille Music celor care indraznesc sa aiba o alta abordare asupra muzicii contemporane.

Mischa Simeonov, Emanuel Vots, Mihail Grigore, Gabriel Circea 21/12/2013

Violent Monkey

Ne-a placut de la inceput sa lucram cu baietii de la greenville din simplul motiv ca sunt la fel ca noi. II consideram parte din trupa. ne-am inteles perfect de la inceput, si ne-au castigat increderea pentru ca sunt creativi si isi fac treaba pana la capat. Pentu o trupa care se bazeaza pe creativitate si pe un sound puternic, vintage aceasta colaborare a fost exact ceea ce ne lipsea. Muzica a fost prioritatea si asta se vede clar din rezultat.

Mihai Bassist @ Violent Monkey / Les Elephants Bizarres 21/12/2013

Halo Band

"Am cautat o Fata Normala... nu stiam cum o vom gasi si daca vom reusi! Prietenii nostrii de la Greenville ne-au calauzit pasii si pe aceasta cale le multumim! A fost o colaborare foarte misto, cu siguranta se va repeta. Mult succes! "

Halo Band 20/12/2013