Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/rstore23/siteuri/greenvillemusic.ro/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Toulouse Lautrec videoclip "Camera 203"

Toulouse Lautrec au un videoclip nou, Camera 203

Lansarea noului videoclip Toulouse Lautrec anunta aparitia in luna iunie a celui de-al treilea album al trupei, intitulat Dejun pe iarba.

Noul videoclip al trupei Toulouse Lautrec a fost realizat pentru piesa Camera 203 si a avut premiera pe data de 1 iunie. Protagonista videoclipului este actrita timisoreana Alina Florescu, bineinteles alaturi de cei 4 muzicieni: Apartman, Greenman, Emu si Jimi. 

Lansarea oficiala a noului album Dejun pe iarba va avea loc pe 13 iunie la Timisoara, in cadrul celei de-a 9-a editii a festivalului Street Delivery.

Albumul contine 10 piese printre care si binecunoscutele hit-uri Nu se termina asa si Aur, dar si cel mai recent single, Tot ce ai tu.  Inregistrarile, mixajul si masteringul au fost in grija studioului GreenVille Music in timp ce partea grafica a fost conceputa de catre Creative Laboratories (care semneaza si noul videoclip).

Nu este chiar un videoclip NSFW, dar nici nu ati vrea sa va prinda colegii spionand-o pe frumoasa Alina Florescu in timp ce face dus si se schimb in camera de hotel 203… ar fi un pic cam ciudat.

Urmatoarele concerte Toulouse Lautrec vor avea loc dupa cum urmeaza:

– vineri 5 iunie la Natura Fest, Parcul Cismigiu
– vineri 12 iunie la Aniversarea de 3 ani,  Dianei 4
– sambata 13 iunie la Street Delivery, Timisoara
– sambata 4 iulie la Shine Festival, Arenele Romane