Toulouse Lautrec lanseaza al treilea album pe 8 octombrie la Hard Rock Cafe

00000003544-f3f2-800x800-n-d909e3b0
Lansarea oficiala a noului album “Dejun pe iarba”, marca Toulouse Lautrec, va avea loc pe 8 octombrie la Hard Rock Café, de la ora 21:30.
Set-up rafinat, regie oarbă, vin fin picurat: “Dejun pe iarba!” Iată cu ce tentaţii irezistibile te “ademenesc” patru muzicieni de viţă nobilă, joi, 8 octombrie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe! Vino să iei parte la concertul ce marchează lansarea celui de al treilea album Toulouse Lautrec! Vei asculta binecunoscutele hit-uri “Nu se termină aşa” şi “Aur”, dar şi cel mai recent single, “Tot ce ai tu”, într-un spectacol deosebit, cu invitaţi unul şi unul!

Noul album al trupei propune un “meniu” divers, pe alocuri picant şi îndrăzneţ: pornind de la un incitant “Dejun pe iarbă”, te poţi apoi aventura pe alambicatele poteci din “Istanbul” sau să te odihneşti preţ de câteva minute în „Camera 203″, single-ul al cărui videoclip a fost lansat în vara aceasta.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul Toulouse Lautrec se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:
– 40 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 30 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei – acces general, cu loc la masa (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.